Huisartsenpraktijk Stevenshof

Theda Mansholtstraat 3

2331 JE Leiden

routebeschrijving

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00

Telefoonnummer:

071-5319300

(voor spoed: kies 1)

E-mailadres:

huisartsen@gcstevenshof.nl

(niet voor medische vragen)

Avond/nacht/weekenden

088-4274700

Huisartsenpost De Limes

Simon Smitweg 2

2353 GA Leiderdorp

(bij contact: houdt uw BSN-nummer bij de hand)

nhg_logo_huisartsen

Huisartsenpraktijk Stevenshof is op alle werkdagen geopend. Ook in de vakanties.

De praktijk wordt vormgegeven door 2 huisartsenduo’s (maatschappen): mw. Schuuring & dhr. Eekhof, en mw. Bakker & dhr. Van der Spruit. Alle patiënten zijn ingeschreven bij 1 van de huisartsen. Bij afwezigheid van die huisarts is de andere huisarts het aanspreekpunt.

Mw. De Koning en mw. Broeders ondersteunen de beide duo’s.

Bij de beide duo’s is er een huisarts die een huisarts-in-opleiding (AIOS) begeleidt. Die AIOS werkt samen met het betreffende duo.

In de huisartsenpraktijk werken ook 6 praktijkondersteuners en 6 centrumassistentes. Zij ondersteunen de gehele praktijk.

Als u een afspraak wil maken op een dag dat uw eigen huisarts niet aanwezig is, dan kan er bij de vaste praktijkpartner, bij mw. de Koning of bij mw. Broeders een afspraak gemaakt worden. In de vakantieperiodes werken er soms waarnemend huisartsen in de praktijk (“invalhuisartsen”). De huisartsen overleggen onderling regelmatig, zodat het doorlopende karakter van de zorg gewaarborgd wordt. En uiteraard worden de dossiers zorgvuldig bijgehouden.

Onderstaand schema is bedoeld ter verduidelijking van de praktijkvoering. U hoeft deze indeling niet te onthouden; de centrumassistentes kunnen de afspraken haarfijn inplannen!

Mw. Schuuring

Dhr. Eekhof

Mw. Bakker

Dhr. vd Spruit

Mw. de Koning & mw. Broeders

mw. Ona Semper (AIOS)

Praktijkondersteuners & centrumassistentes

Laatste huisartsennieuws

Interview over ‘Stevit’

29 oktober 2021

‘Met Stevit houden deelnemers een gezondere leefstijl langer vol’   Steeds meer bewoners in de Stevenshof nemen deel aan het project Stevit. Vijf maanden na de start zijn er al ruim dertig mensen, met risico op hart- en vaatziekten, die aan hun gezondheid werken met behulp van thuismeetapparatuur, advies en ondersteuning. Tot genoegen van praktijkondersteuner … Vervolgd

Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO)

17 september 2021

Een Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) is een digitaal platform (website of app) waar iedere Nederlander zijn gezondheidsgegevens veilig kan beheren. Dit kunnen gegevens van een ziekenhuis zijn, maar bijvoorbeeld ook van een verloskundige, een huisarts of een apotheek. Ook kunnen mensen eigen gegevens toevoegen (bijvoorbeeld vanuit gezondheidsapps). Een soort overkoepelend persoonlijk digitaal gezondheidsdossier dus. Zie voor … Vervolgd

2x nieuwe AIOS in de praktijk

15 september 2021

Vanaf september 2021 zijn er 2 nieuwe AIOS in de praktijk, due hun opleiding tot huisarts bij ons in de praktijk starten. Hieronder stellen ze zich voor:       Mijn naam is Esther Bouwer, 27 jaar oud, en ik zal vanaf september 2021 op woensdag, donderdag en vrijdag werkzaam zijn als huisarts in opleiding, … Vervolgd

Alle nieuwsberichten