Huisartsenpraktijk Stevenshof

Theda Mansholtstraat 3

2331 JE Leiden

routebeschrijving

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00

Telefoonnummer:

071-5319300

(voor spoed: kies 1)

E-mailadres:

huisartsen@gcstevenshof.nl

(niet voor medische vragen)

Avond/nacht/weekenden

088-4274700

Huisartsenpost De Limes

Simon Smitweg 2

2353 GA Leiderdorp

(bij contact: houdt uw BSN-nummer bij de hand)

nhg_logo_huisartsen

Huisartsenpraktijk Stevenshof is op alle werkdagen geopend. Ook in de vakanties.

De praktijk wordt vormgegeven door 2 huisartsenduo’s (maatschappen): mw. Schuuring & dhr. Eekhof, en mw. Bakker & dhr. Van der Spruit. Alle patiënten zijn ingeschreven bij 1 van de huisartsen. Bij afwezigheid van die huisarts is de andere huisarts het aanspreekpunt.

Mw. De Koning en dhr. Dubbeling ondersteunen de beide duo’s.

Bij de beide duo’s is er een huisarts die een huisarts-in-opleiding (AIOS) begeleidt. Die AIOS werkt samen met het betreffende duo.

In de huisartsenpraktijk werken ook 5 praktijkondersteuners en 6 centrumassistentes. Zij ondersteunen de gehele praktijk.

Als u een afspraak wil maken op een dag dat uw eigen huisarts niet aanwezig is, dan kan er bij de vaste praktijkpartner, bij mw. de Koning of bij mw. Broeders een afspraak gemaakt worden. In de vakantieperiodes werken er soms waarnemend huisartsen in de praktijk (“invalhuisartsen”). De huisartsen overleggen onderling regelmatig, zodat het doorlopende karakter van de zorg gewaarborgd wordt. En uiteraard worden de dossiers zorgvuldig bijgehouden.

Onderstaand schema is bedoeld ter verduidelijking van de praktijkvoering. U hoeft deze indeling niet te onthouden; de centrumassistentes kunnen de afspraken haarfijn inplannen!

Mw. Schuuring

Dhr. Eekhof

Mw. Bakker

Dhr. vd Spruit

Mw. de Koning & Dhr. Dubbeling

mw. E. Brooymans (AIOS)

mw. Ona Semper (AIOS)

Praktijkondersteuners & centrumassistentes

Laatste huisartsennieuws

Verandering telefonische bereikbaarheid + dokter aan de lijn

18 maart 2024

Vanaf april 2024 zal de bereikbaarheid van de praktijk wat veranderen. Van 08:00 tot 10:00 en van 14:00 tot 16:00 is de praktijk telefonisch bereikbaar (op de andere tijdstippen alleen voor spoedgevallen). Ook kunt u in de ochtend direct met een huisarts spreken. Voor uitgebreidere informatie: zie de verstuurde nieuwsbrief (per mail of per post), … Vervolgd

Interview over ‘Stevit’

29 oktober 2021

‘Met Stevit houden deelnemers een gezondere leefstijl langer vol’   Steeds meer bewoners in de Stevenshof nemen deel aan het project Stevit. Vijf maanden na de start zijn er al ruim dertig mensen, met risico op hart- en vaatziekten, die aan hun gezondheid werken met behulp van thuismeetapparatuur, advies en ondersteuning. Tot genoegen van praktijkondersteuner … Vervolgd

Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO)

17 september 2021

Een Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO) is een digitaal platform (website of app) waar iedere Nederlander zijn gezondheidsgegevens veilig kan beheren. Dit kunnen gegevens van een ziekenhuis zijn, maar bijvoorbeeld ook van een verloskundige, een huisarts of een apotheek. Ook kunnen mensen eigen gegevens toevoegen (bijvoorbeeld vanuit gezondheidsapps). Een soort overkoepelend persoonlijk digitaal gezondheidsdossier dus. Zie voor … Vervolgd

Alle nieuwsberichten