Om goede en veilige zorg te kunnen bieden, willen we als huisarts bij onze patiënten in de buurt werken. Zo kunnen we snel bij u zijn als dat nodig is. Door buurtgericht te werken kunnen huisartsen goed samenwerken met de andere hulpverleners in de buurt. Dat komt uw zorg ten goede. Daarnaast hoeft u, met een huisarts in de buurt niet ver te reizen voor een afspraak.

Voor goede zorgverlening is het voor u het beste om een huisarts bij u in de buurt te hebben. We snappen dat dit een lastige boodschap kan zijn. Toch is het verstandig.

Een nuttige website die u kunt gebruiken om te kijken welke huisartsen er in uw regio werken is: kiesuwhuisarts.nl. En ook op Thuisarts.nl vindt u nuttige informatie over de stap naar een nieuwe huisarts. Eventueel kunnen we met u meedenken wie dat zou kunnen worden, afhankelijk van waar u woont of bent gaan wonen. Eventueel kan ook uw zorgverzekeraar u hierin adviseren.

Mocht u (al) een nieuwe huisarts gevonden hebben na uw verhuizing, wilt u dat dan aan ons doorgeven? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw medische dossier zorgvuldig daar terechtkomt.

Uiteraard blijft u natuurlijk welkom in onze praktijk totdat u een nieuwe huisarts gevonden heeft.