U kunt ons bellen tussen 08.00 en 10.00 uur en tussen 14:00 en 16:00 via 071 – 5319300. U kunt dan kiezen of een assistente wil spreken, een huisarts wil spreken of teruggebeld wil worden door de praktijk.

 

De assistente kan voor u een afspraak plannen voor:

  • het spreekuur van de huisartsen.
  • het terugbelspreekuur van de huisartsen. Lees meer
  • een vervolgafspraak bij de praktijkondersteuner. Lees meer
  • begeleiding bij het stoppen met roken. Lees meer
  • het spreekuur van de assistente. Lees meer

Welk spreekuur?

Bij het maken van een afspraak informeert de assistente naar de reden van uw komst. Zo kan zij de benodigde tijd en mate van spoed inschatten. En u naar het juiste spreekuur verwijzen. In een aantal gevallen geeft zij u direct advies, waardoor een bezoek aan de huisarts niet nodig is.

Spreekuurtijd

De normale spreekuurtijd bij de huisarts is 15 minuten per klacht. Laat het ons weten als u twee verschillende klachten heeft of meer dan de normale spreekuurtijd nodig heeft. De assistente reserveert dan meer tijd voor u.

Bereikbaarheid

Tussen 10:00 en 14.00 uur en tussen 16.00 en 17.00 uur zijn wij alleen bereikbaar voor spoedgevallen (dringende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag).

Afspraak afzeggen

In geval van verhindering vragen wij u uw afspraak af te zeggen. Zo kunnen wij iemand anders op dit tijdstip helpen. Als de afspraak niet minimaal 24 uur van tevoren is afgezegd kunnen wij u een rekening sturen voor de afspraak waarbij u niet verschenen bent. U kunt de afspraak telefonisch afzeggen of bijtijds via een bericht via MijnGezondheid.net of de MedGemak-app (de berichten worden iedere ochtend gelezen).