Telefoon

071 – 531 9328

E-mail

info@fysiotherapiestevenshof.nl

Website

www.fysiotherapiestevenshof.nl

Openingstijden

op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur

op maandag en donderdag ook van 18.00 tot 20.00 uur

op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur

Afspraak maken

Het best bereikbaar van 8.30 tot 13.00 uur.
Buiten deze tijden nemen wij de telefoon zoveel mogelijk op, u kunt een bericht achterlaten op het antwoordapparaat, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Fysiotherapie Stevenshof is OPEN voor:

  • de fysiotherapeutische noodzakelijke zorg in de praktijk of aan huis
    • hierbij volgen wij de richtlijnen van onze beroepsgroep en de regering van 23 maart
  • voor alle fysiotherapeutische klachten middels telefonische consulten, videobellen en mailconsulten, hierbij krijgt u ook digitale oefenprogramma’s via de mail of app verstuurd

Door de aangescherpte maatregelen vanuit het kabinet om het Coronavirus in te dammen zijn wij genoodzaakt om onze reguliere zorg alleen nog op afstand te verlenen.
Voor noodzakelijke fysiotherapeutisch zorg wordt per situatie gezocht naar mogelijkheden binnen de richtlijnen van de beroepsgroep.

Wij zijn ’s ochtends telefonisch het beste te bereiken. U kunt ten aller tijden een voicemailbericht achterlaten. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wij kunnen u nog steeds helpen met uw klachten via adviezen, coaching en digitale oefenprogramma’s.
Het blijft namelijk wel mogelijk om afspraken te maken voor een telefonisch en/of  videoconsult. Hierin kunnen we u uitgebreide oefenprogramma’s geven die specifiek zijn afgestemd op uw situatie.

Op deze manier kunnen we zorg (weliswaar op afstand) blijven bieden en ook de huisartsen en de ziekenhuizen zoveel mogelijk ondersteunen en ontlasten bij beweeg gerelateerde zorg.

Alle patiënten die voor komende dagen staan ingepland worden persoonlijk benaderd door onze therapeuten.

We hopen op uw begrip en kijken samen met u uit naar het moment waarop we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten!

In deze moeilijke tijden spelen spanning en stress snel een grote rol. Onze psychosomatisch fysiotherapeute kan u begeleiden hoe u hier het beste mee om kunt gaan. Zij kan u middels telefonische consulten of beeldbellen begeleiden en (ontspannings-) oefeningen met u doornemen.

Telefonische consulten en beeldbellen is een prima alternatief in deze tijd, het is even wennen, maar het werkt goed!

 

Algemeen

Fysiotherapie Stevenshof is gevestigd in het gezondheidscentrum Stevenshof in Leiden. Fysiotherapie Stevenshof is een praktijk voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en kaakfysiotherapie.
Onze praktijk heeft veel gespecialiseerde fysiotherapeuten welke onder andere expertise hebben in revalidatie na operaties, botbreuken, neurologische aandoeningen, longaandoeningen, hart- en vaatziektes of kanker. Wij bieden daarnaast ook gespecialiseerde zorg voor ouderen, mensen met stress klachten, chronische pijn of slaapproblemen.

Wij bieden persoonlijke en op maat gemaakte zorg voor jong en oud voor alle mensen uit de Leiden en omstreken.  Het team heeft de passie om samen met u toe te werken naar een goede gezondheid, met behulp van een multidisciplinaire aanpak in een persoonlijke en betrokken sfeer.

De praktijk wil de klant een breed curatief en preventief paramedisch aanbod garanderen. De fysiotherapeuten werken daarbij nauw samen met andere paramedische disciplines binnen het multidisciplinaire gezondheidscentrum en er wordt buiten het centrum samengewerkt met andere zorginstanties zoals thuiszorg en revalidatiecentra. Met het gezondheidscentrum streeft Fysiotherapie Stevenshof naar een optimale zorg voor de klant, niet alleen door het bieden van een breed zorgaanbod maar ook door snelle doorverwijzing en onderlinge consultatie wanneer dat nodig is. Doordat wij met alle specialisten onder een dak zitten kunnen wij de zorg optimaal afstemmen op uw situatie.

De missie van Fysiotherapie Stevenshof is het aanbieden van een totaalpakket aan fysiotherapeutische zorg middels het bieden van verbijzonderingen/specialisaties/netwerken binnen en buiten de praktijk.
Door de vele specialisaties van onze therapeuten hebben we voor de meeste klachten een specialist in huis, zodat u voor uw klachten altijd de optimale behandeling krijgt.

 

Laatste fysiotherapie nieuws

Fysiotherapie Stevenshof: Corona nieuws update 24 maart

24 maart 2020

Fysiotherapie Stevenshof is OPEN voor: de fysiotherapeutische noodzakelijke zorg in de praktijk of aan huis hierbij volgen wij de richtlijnen van onze beroepsgroep en de regering van 23 maart voor alle fysiotherapeutische klachten middels telefonische consulten, videobellen en mailconsulten, hierbij krijgt u ook digitale oefenprogramma’s via de mail of app verstuurd Door de aangescherpte maatregelen … Vervolgd

Corona nieuws van Fysiotherapie Stevenshof

16 maart 2020

Naar aanleiding van het landelijk beleid willen wij bijdragen aan het in stand houden van vitale zorg en zorg van ons die noodzakelijk is. Daarom nemen wij verregaande maatregelen. Vanaf maandag gaan we ons beperken tot alleen de zorg die noodzakelijk is voor degene die anders niet kunnen werken of zonder behandeling ernstig klachten blijven … Vervolgd

Nieuw! Peutergym

26 februari 2020

Samen bewegen en plezier maken! Laat uw peuter onder begeleiding van twee kinderfysiotherapeuten op een speelse en verantwoorde manier kennismaken met bewegen. Fysiotherapie Stevenshof en Plexxus Fysiotherapie bieden gezamenlijk aan om wekelijks om samen met uw peuter te komen gymmen. U kunt 3 maanden lang wekelijks (dinsdagochtend 10.00-11.00 uur) komen gymmen met een groep van maximaal … Vervolgd

Alle nieuwsberichten