Telefoon

071 – 531 9328

E-mail

info@fysiotherapiestevenshof.nl

Website

www.fysiotherapiestevenshof.nl

Openingstijden

op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur

op maandag en donderdag ook van 18.00 tot 20.00 uur

op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur

Afspraak maken

Het best bereikbaar van 8.30 tot 13.00 uur.
Buiten deze tijden nemen wij de telefoon zoveel mogelijk op, u kunt een bericht achterlaten op het antwoordapparaat, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Onze praktijk voor fysiotherapie is gevestigd in het gezondheidscentrum Stevenshof in Leiden. Wij bieden persoonlijke en op maat gemaakte zorg voor jong en oud.

Het team heeft de passie om samen met u toe te werken naar een goede gezondheid, met behulp van een multidisciplinaire aanpak in een persoonlijke en betrokken sfeer.

Door de vele specialisaties van onze therapeuten hebben we voor de meeste klachten een specialist in huis, zodat u voor uw klachten altijd de optimale behandeling krijgt.

Wij werken nauw samen met de huisartsen en de andere zorgverleners in het gezondheidscentrum. Doordat wij met alle specialisten onder een dak zitten kunnen wij de zorg optimaal afstemmen op uw situatie.

 

Laatste fysiotherapie nieuws

Verbouwing

17 oktober 2018

Vanaf woensdag 17 oktober zal de beheerder van het gezondheidscentrum een verbouwing uitvoeren aan de voorzijde van het gebouw. De ingang zal opnieuw ingericht worden. Dit betekent dat er een tijdelijke ingang gecreëerd zal worden naast de huidige ingang. We realiseren ons dat dit waarschijnlijk overlast zal veroorzaken voor iedereen die van het gebouw zal … Vervolgd

Nieuwe collega Willemijn van der Nagel

20 april 2018

Vanaf 1 maart werkt Willemijn van der Nagel bij ons in het team. Ze heeft in diverse praktijken gewerkt als algemeen fysiotherapeut, onder andere bij de jeugdvoetbal van ADO en ze heeft 2 jaar lang als fysiotherapeute meegereisd met circus Holiday on Ice. Ze is lid van het netwerk traumarevalidatie, waarvoor ze de benodigde cursussen heeft … Vervolgd

Onderzoek naar oefentherapie bij patiënten met knieartrose en comorbiditeit

22 maart 2017

Onderzoek naar oefentherapie bij patiënten met knieartrose en comorbiditeit Onze fysiotherapiepraktijk doet mee aan een onderzoek van Reade, VU Medisch Centrum en Leids Universitair Medisch Centrum. In dit onderzoek worden fysiotherapeuten in de regio Noord- en Zuid-Holland met artrose als expertisegebied opgeleid om patiënten met knieartrose én comorbiditeit te behandelen. In een recent uitgevoerde klinische … Vervolgd

Alle nieuwsberichten