Voordat u naar de fysiotherapeut gaat, is het verstandig eerst in de polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekering na te kijken hoeveel behandelingen u bij uw gezondheidsklacht op jaarbasis vergoed krijgt.
Neem bij twijfel altijd eerst contact op met uw zorgverzekeraar. Dit geeft zekerheid over de betaling van fysiotherapie door uw zorgverzekeraar en voorkomt misverstanden.

Maandelijks worden de nota’s verzonden. Voor iedereen die aanvullend verzekerd is voor betreffende behandelingen geldt dat wij de nota rechtstreeks aan de zorgverzekeraar aanbieden.

Mocht u niet aanvullend verzekerd zijn voor fysiotherpaie dan kunt u de behandeling per consult achteraf betalen contant of via pin. Op de afdeling fysiotherapie en op de website vindt u de tarievenlijst op het memobord.

Als u tenminste 24 uur van te voren afbelt, wordt de afspraak niet in rekening gebracht. Bij niet (tijdig) afzeggen behoudt de fysiotherapeut zich het recht voor de behandeling voor 75% bij u in rekening te brengen. Dit kan door ons (en door u) niet bij de zorgverzekeraar gedeclareerd worden.

Mocht u nog vragen hebben over de aangeboden nota, neemt u dan contact op met onze assistente/secretaresse Marjan Holman via telefoonnummer 071 – 531 93 28.