Ivonne is vanaf 1985 werkzaam als fysiotherapeut. In de loop van de jaren is het aandacht gebied met name klachten rondom het bekken en onderrug gebied geworden, zowel incontinentie als pijnklachten. Ze heeft vele bijscholingen op dit gebied gevolgd. Bij incontinentie is het mooi om mensen die hierdoor sociaal geïsoleerd raken weer vertrouwen te geven en de klachten te verhelpen. Langdurige pijnklachten rondom het bekken, trauma, chronische rugklachten of zwangerschappen vindt ze ook een uitd

aging om te behandelen, met name de compliceerde hulpvragen. Dit alles in samenwerking met de patiënt, uitgaand van de totale persoon.

De afgelopen jaren is ze ook aangesloten geweest bij het CVA netwerk Rotterdam en hierdoor veel ervaring opgedaan met het werken met mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.
Ook heeft Ivonne sterke affiniteit met geriatrie. Ze is met veel plezier werkzaam geweest in een Ouderen revalidatie Centrum. En heeft in haar loopbaan veel in verzorgingshuizen en aan huis bij ouderen gewerkt.
Als hobby fiets ze veel, loopt hard en doet aan SUPpen
Ivonne werk op maandag en donderdag.