Nieuwe AIOS – Raoul Helmes

Per 1 maart 2020 start Raoul Helmes bij ons in de praktijk als huisarts in opleiding. Hij wordt begeleid door mw. Schuuring, en zal Diede Vissers opvolgen.

In de tekst hieronder stelt hij zich voor.

 

“Mijn naam is Raoul Helmes. Ik ben geboren en opgegroeid in Venlo.
Met frisse energie en enthousiasme zal ik per maart 2020 starten met mijn eerste jaar van de huisartsopleiding in deze praktijk.
De opleiding geneeskunde heb ik in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) in Leiden gevolgd. Tijdens mijn studie heb ik mijn aandacht specifieker gericht op dermatologie, spoedeisende zorg en huisartsgeneeskunde. Na mijn afstuderen in 2018 ben ik werkzaam geweest als arts op de Spoedeisende Hulp in het Franciscus Vlietland te Schiedam. De ervaring op de Spoedeisende Hulp is een aanvullende en leerzame voorbereiding geweest voor het brede en mooie vak van huisarts.
Nu kijk ik erg uit naar een leuk en leerzaam eerste jaar van de opleiding met Hester Schuuring als opleider.

Tot slot, samen met mijn vriendin woon ik in Leiden. Ik ben ontzettend gek op koken, hier kan ik veel energie in kwijt en tevens tot rust komen. Tijdens mijn vakantie ben ik voornamelijk in het buitenland en reis ik graag om zo meer van de wereld te kunnen zien.

Raoul Helmes, huisarts in opleiding”