2x nieuwe AIOS in de praktijk

Vanaf september 2021 zijn er 2 nieuwe AIOS in de praktijk, due hun opleiding tot huisarts bij ons in de praktijk starten. Hieronder stellen ze zich voor:

 

 

 

Mijn naam is Esther Bouwer, 27 jaar oud, en ik zal vanaf september 2021 op woensdag, donderdag en vrijdag werkzaam zijn als huisarts in opleiding, met Hester Schuuring als opleider. Na mijn afstuderen in 2019 heb ik werkervaring opgedaan in de (kinder- en jeugd-) psychiatrie en in de ouderengeneeskunde. Ik kijk er naar uit om te beginnen aan mijn eerste jaar van de opleiding.

Ik zie mijzelf als een enthousiaste en betrokken arts. In mijn vrije tijd hou ik van koken en brood bakken en ik kan genieten van een goede film of een avond naar het theater.

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Jitze Dool, 28 jaar oud, wonend in Leiden. Per vandaag zal ik het komende jaar op dinsdag, woensdag en vrijdag werkzaam zijn als huisarts in opleiding met Suzanne Bakker als opleider. Na mijn afstuderen in 2019 heb ik gewerkt als basisarts neurologie OLVG Amsterdam voor een jaar en vervolgens een jaar in de ouderengeneeskunde in een verpleeghuis in Maassluis. Ik heb veel zin om als huisarts in opleiding hier aan de slag te gaan!

Ik zou mijzelf omschrijven als rustig, gemotiveerd en betrokken. In mijn vrije tijd houd ik van sporten, reizen, films en series kijken.