Fysiotherapie Stevenshof: Corona nieuws update 24 maart

Fysiotherapie Stevenshof is OPEN voor:

  • de fysiotherapeutische noodzakelijke zorg in de praktijk of aan huis
    • hierbij volgen wij de richtlijnen van onze beroepsgroep en de regering van 23 maart
  • voor alle fysiotherapeutische klachten middels telefonische consulten, videobellen en mailconsulten, hierbij krijgt u ook digitale oefenprogramma’s via de mail of app verstuurd

Door de aangescherpte maatregelen vanuit het kabinet om het Coronavirus in te dammen zijn wij genoodzaakt om onze reguliere zorg alleen nog op afstand te verlenen.
Voor noodzakelijke fysiotherapeutisch zorg wordt per situatie gezocht naar mogelijkheden binnen de richtlijnen van de beroepsgroep.

Wij zijn ’s ochtends telefonisch het beste te bereiken. U kunt ten aller tijden een voicemailbericht achterlaten. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wij kunnen u nog steeds helpen met uw klachten via adviezen, coaching en digitale oefenprogramma’s.
Het blijft namelijk wel mogelijk om afspraken te maken voor een telefonisch en/of  videoconsult. Hierin kunnen we u uitgebreide oefenprogramma’s geven die specifiek zijn afgestemd op uw situatie.

Op deze manier kunnen we zorg (weliswaar op afstand) blijven bieden en ook de huisartsen en de ziekenhuizen zoveel mogelijk ondersteunen en ontlasten bij beweeg gerelateerde zorg.

Alle patiënten die voor komende dagen staan ingepland worden persoonlijk benaderd door onze therapeuten.

We hopen op uw begrip en kijken samen met u uit naar het moment waarop we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten!

In deze moeilijke tijden spelen spanning en stress snel een grote rol. Onze psychosomatisch fysiotherapeute kan u begeleiden hoe u hier het beste mee om kunt gaan. Zij kan u middels telefonische consulten of beeldbellen begeleiden en (ontspannings-) oefeningen met u doornemen.
Telefonische consulten en beeldbellen is een prima alternatief in deze tijd, het is even wennen, maar het werkt goed!